Bañuelos s’ennuega amb BCN World

Vol retardar la compra dels terrenys; La Caixa hi estaria d'acord
enrique bañuelos

El projecte BCN World està presentant dificultats a la seva empresa promotora Veremonte, propietat d’Enrique Bañuelos, pel que fa a l’adquisició dels terrenys. Veremonte ha demanat a La Caixa que estengui fins al 31 de desembre del 2014 la seva opció preferent de compra de l’espai on es planteja aixecar el macro complex turístic i de joc, informa Economia Digital.

La promotora havia pagat un milió d’euros per tenir preferència en l’adquisició dels terrenys de Mediterránea Beach & Golf Community, a tocar de Port Aventura. El contracte acaba aquest 30 de juliol i Bañuelos, que no vol pagar ara els 377 milions que costa adquirir-los, pretén modificar l’acord. La mateixa informació indica que La Caixa accedirà a fer-ho, canviant -i encarint- les condicions de la compra.

El pacte Veremonte-La Caixa estava condicionat, des del principi, al fet que la promotora obtingués els permisos per aixecar BCN World. En aquest sentit, Bañuelos ha presentat ‘avals’ davant La Caixa com el vistiplau del Parlament de Catalunya i la rebaixa del 55% al 10% de l’impost sobre el joc.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari