Can Vies ja té els diners per renéixer

Èxit de la campanya de micromecenatge sis dies abans del seu final
can vies
can vies

Els 70.000 euros necessaris per a la reconstrucció del centre social autogestionat Can Vies i la defensa dels acusats per les protestes contra l’enderrocament es van aconseguir aquest dimarts al vespre, sis dies abans del final de la campanya de micromecenatge. Els diners, no obstant això, no deixen d’arribar a aquest projecte allotjat a la plataforma Verkami: aquest dimecres al matí ja superen els 73.000 euros.

L’èxit d’aquesta iniciativa, que vol fer realitat la reconstrucció simbòlica engegada el passat 31 de maig, ha estat possible gràcies a les aportacions de més de 1.600 persones a la xarxa i a les guardioles repartides per Sants. El suport de bandes musicals i veïns del barri també ha estat fonamental. A la futura reconstrucció, que es dirigirà mitjançant assemblees, hi prendran part treballadors experts en obra, fusters, lampistes, electricistes…

Aquesta fita de la gestió veïnal, assolida al marge de les autoritats municipals, ha estat celebrada a Twitter amb el hashtag #70000CanVies. La previsió inicial era invertir 40.000 euros en la reconstrucció i destinar els altres 30.000 a despeses judicials.

(Visited 68 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari