L’Atlàntida obre desobeint l’Ajuntament de Sant Adrià

El tancament per excés de soroll està en mans del jutjat
Discoteca
Discoteca

La Policia aixeca acta cada cop que torna a obrir l’Atlàntida Barcelona Beach Club. L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs va decidir, el passat 2 de juliol, decretar la clausura temporal d’aquesta discoteca pel seu excés de soroll, motiu de queixes dels veïns. Però els seus responsables l’han continuat obrint, fet que ha portat el consistori adrianenc a demanar, el 4 de juliol, una autorització judicial per precintar l’establiment i fer efectiva la clausura.

L’Atlàntida Barcelona Beach Club és propietat del grup d’oci nocturn sorgit a Eivissa Amnesia, encarregat de dinamitzar el Port Fòrum. Havia obtingut la seva llicència d’activitat per aquest estiu el setembre del 2013 -a les acaballes de la temporada anterior- i va tornar a obrir el 7 de juny passat. Des de l’Ajuntament de Sant Adrià expliquen que la llicència d’obertura estava condicionada a l’aplicació de mesures per pal·liar l’emissió de so i que, el dia 18, van multar amb 1.000 euros la discoteca per no haver presentat documentació requerida, per no disposar de limitadors de so i per l’excés de soroll.

El consistori esgrimeix, en aquest sentit, els resultats de controls sonomètrics de la Policia efectuats al juny i el juliol, així com informes de tècnics municipals sobre la necessitat de la discoteca de tenir un limitador-enregistrador i un sistema amb què es pugui monitoritzar el nivell de so. La seva intenció és revocar la clausura temporal quan la discoteca demostri que ha pres les mesures per no infringir l’ordenança municipal sobre el soroll i les vibracions i presenti tota la documentació relativa a l’atorgament de la seva llicència.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari