Nebrera és l’aposta regeneradora de CiU

L'exdiputada del PP i membre de l'Opus serà candidata convergent a l'alcaldia de Sant Just
Nebrera bona
Nebrera bona

Jo lluito per la regeneració de la política i per la seva voluntat de servei“, assegurava Montserrat Nebrera el gener de 2009. Cinc anys després, l’exdiputada del PP i membre de l’Opus Dei fitxa per Convergència Democràtica, el partit més empastifat per casos de corrupció de Catalunya, del qual, durant l’etapa del tripartit, l’exdiputada va dir: “El retorn de CiU al poder seria un horror”.

L’exnúmero dos del PP, que al 2008 va perdre per un marge ajustat de vots la disputa del lideratge amb Sánchez-Camacho, serà la cap de llista convergent per Sant Just Desvern de cara a les municipals de l’any vinent. La direcció local del partit l’ha nominat i l’assemblea de militants l’ha ratificat aquest dimecres amb un suport del 74%.

Nebrera va deixar el PP per la porta del darrera enfrontada amb la direcció del partit. “No puc estar en un partit que no m’estima“, assegurava, poc abans de muntar una altra formació política anomenada Alternativa de Govern que va fracassar estrepitosament, en obtenir 2.187 vots a les autonòmiques de 2010.

Nebrera, que en un míting popular va arribar a comparar el matrimoni homosexual amb la zoofília o l’incest, és doncs, l’aposta convergent per “regenerar” la política catalana des dels ajuntaments.

(Visited 27 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari