Un ratolí entra a una màquina expenedora del Metro de Barcelona

L'alcalde Trias i l'Oficina del Consumidor han rebut les queixes de l'usuari que ho denuncia
Ratolí a Sants
Ratolí a Sants

Diumenge, a les 14h a l’estació barcelonina de Sants, de l’L5 del metro, la línia blava. Un pare s’acosta a la màquina expenedora que hi ha a l’andana dels combois que van en direcció a Cornellà. El seu fill vol una xocolatina. I es troba que un ratolí ha entrat a la màquina i rossega el menjar. El pare, indignat, ha enviat una carta de denúncia a l’alcalde, una altra als responsables de la màquina expenedora i una darrera a l’oficina del consumidor.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides