Ni el PP ni Gallardón salven Matas de la presó

El Govern també nega la mesura de gràcia a Gavaldà, Garzón, Carromero, Julián Muñoz i Ortega Cano
jaume matas_
jaume matas_

El Consell de Ministres ha acceptat la proposta del ministre de Justícia, Alberto Ruiz-Gallardon, de denegar l’indult sol·licitat per l’exministre de Medi Ambient i expresident de les Balears Jaume Matas. Per tant, Matas haurà d’ingressar a la presó per complir amb els nous mesos a què va ser condemnat per l’Audiència Nacional i esdevindrà el primer ministre del Partit Popular que acaba engarjolat.

Com Matas, tampoc han estat indultats Baltasar Garzón (exjutge condemnat a 11 anys d’inhabilitació per prevaricació en el cas Gürtel), Lluís Gavaldà (condenmnat pel cas Pallerols, de finançament il·legal d’Unió), Julián Muñoz (exalcalde corrupte de Marbella condemnat a 7 anys de presó), José Ortega Cano (torero declarat culpable d’un atropellament) i Ángel Carromero (dirigent de les noves generacions del PP condemnat a Cuba per homicidi imprudent com a conductor d’un cotxe que va xocar, causant la mort de dues persones, traslladat a Espanya, on de seguida va obtenir el tercer grau).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides