Quins dos diputats porten a Twitter la seva picabaralla?

twitter david fernandez coto rda
twitter david fernandez coto rda

David Fernández (CUP) i José Antonio Coto (PP). Tot va començar aquest dijous, durant el debat de la moció presentada per ICV per aconseguir el reconeixement del dret d’existir del poble palestí. Fernández va interrompre el debat per acusar Coto d’haver exclamat “moros”, fent befa, segons ell, durant una de les intervencions.

Tots dos es van enganxar: Coto ha acusat Fernández d’haver-li dit “desgraciat i imbècil”, però Fernández diu que en comptes d'”imbècil” li va dir “covard”. Coto ha recomanat al diputat de la CUP “que no es dediqui a inventar converses alienes que suposadament es dedica a escoltar”, cosa que ha repetit aquest divendres a Twitter: “David Fernández (CUP) potser creu que es troba a la RDA i que pot intentar escoltar i inventar-se converses alienes” (comentari acompanyat amb el hashtag #Stasi). La resposta de Fernández ha estat: “No estic a la RDA. Estic darrere teu.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides