Quin imputat xerrava animadament amb el nou rei d’Espanya?

jenaro felip
jenaro felip

El guru caigut del wifi gratuït, Jenaro García. Com es veu en la imatge, aquest emprenedor model multiguardonat, que en realitat feia trampes amb els números de Gowex, parlava amb Felip de Borbó, encara príncep llavors, amb tota confiança en presència del ministre d’Indústria, José Manuel Soria.

L’escàndol de Jenaro García i Gowex ha fet aflorar un bon grapat de fotos on se’l veu en companyia de la crema de la política estatal: a banda del rei i de Soria, Mariano Rajoy -qui el va guardonar i elogiar-, Alberto Ruiz-Gallardón, Ana Botella, Joan Clos (quan era ministre d’Indústria)…

Jenaro García declara el 14 de juliol, acusat de delictes societaris, davant Santiago Pedraz a l’Audiència Nacional.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides