A Boi Ruiz li queda “molt lluny” el cessament de la Vall d’Hebron

El conseller llença pilotes fora tot i el rebombori per la destitució del cap d'Urgències
Título de la imagen
Título de la imagen

La destitució del, fins aquest dilluns, cap d’Urgències de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, Xavier Jiménez, ha indignat els usuaris que han encès les xarxes socials però no ha fet reaccionar el conseller de Salut, Boi Ruiz.

La decisió de la gerència del centre de cessar Jiménez va ser presa després que el doctor denunciés la saturació que pateixen les urgències de l’hospital. I el dirigent de Salut, interpel·lat aquest dimecres al Parlament per EL TRIANGLE, ha tirat pilotes fora i s’ha limitat a responsabilitzar del cessament la gerència de Vall d’Hebron.

“A mi la Vall d’Hebron em queda molt lluny”, ha respost Ruiz, després de ser preguntat per la destitució. “El responsable de l’hospital, qui pren les decisions és el gerent, pregunta-ho a ell”, ha afegit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides