Imputen Jordi Sumarroca per l’escàndol de Torredembarra

Acusen l'empresari de delictes contra l'administració
Jordi Sumarroca
Jordi Sumarroca

Jordi Sumarroca, conseller delegat de la constructora Teyco, ha estat imputat pel Jutjat número 1 d’El Vendrell per presumptes irregularitats en el marc de l’escàndol de corrupció de l’Ajuntament de Torredembarra. Sumarroca, segons fonts del cas citades per El País, s’havia negat a declarar davant del jutge aquest dijous i ara ha estat acusat de delictes contra l’administració pública.

La investigació intenta determinar si Teyco va tenir cap relació amb societats relacionades amb Daniel Masagué, l’alcalde de la localitat, com la fleca Maes i una immobiliària. A Teyco li van adjudicar, entre altres obres a la localitat tarragonina, l’aparcament de Filadors. La CUP va acusar l’any passat l’alcalde Massagué d’haver concedit a dit les obres a Teyco, el pressupost de les quals va acabar costant gairebé un milió més dels dos previstos, va denunciar el PSC fa quatre anys.

El passat 26 de juny, el mateix dia que va esclatar el cas i Massagué va ser detingut, la Guàrdia Civil va registrar la seu de Teyco a Barcelona. Aquesta constructora és propietat del pare de l’imputat, Carles Sumarroca, un dels fundadors de Convergència Democràtica de Catalunya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides