Quant ha pujat el percentatge de nens ajudats per Creu Roja Barcelona?

creu roja infantil
creu roja infantil

Creu Roja de Barcelona ha atès el 2013 un 40% més de fills de famílies vulnerables que l’any anterior, fins a superar el miler. Ho ha fet principalment a través d’ajudes per cobrir les necessitats bàsiques, com menjar, roba, productes d’higiene personal i atenció sanitària.

Ho ha revelat aquest dimecres en roda de premsa el president de Creu Roja de Catalunya, Josep Marquès, arran de la Memòria Anual de la labor que l’entitat humanitària du a terme a Barcelona, en la qual l’any passat es van atendre 100.232 persones, un 26% més que l’exercici anterior.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides