Sobre quin partit s’ha ordenat no informar a Ràdio Nacional d’Espanya?

rne
rne

L’acta de la darrera reunió del Consell d’Informatius de Ràdio Nacional d’Espanya (RNE) denuncia que s’han donat instruccions per ometre informacions sobre Podem i el seu líder, Pablo Iglesias. El text, recollit al web Hazlo Público (que defensa els mitjans públics), diu: “El Consell d’Informatius té constància que almenys un membre de la direcció d’Informatius va donar la instrucció de no incloure, en la mesura que fos possible, testimonis de Pablo Iglesias fins a nova ordre i que, en cas que una notícia ho fes necessari, es consultés directament amb el director d’Informatius”.

Val a dir que la instrucció no s’ha estès, segons expliquen els mateixos periodistes de RNE i recull el mateix web: “Hem constatat també que aquesta instrucció no ha estat generalitzada, perquè en alguns equips i en moltes emissores territorials, per exemple, se n’ha parlat de i amb Podem amb el mateix criteri d’interès informatiu que s’aplica per parlar de i amb representants d’altres partits polítics. En qualsevol cas, aquest Consell rebutja tot tipus de directrius com l’esmentada”.

El Consell d’Informatius de RNE també ha criticat la cobertura informativa de la jornada de les eleccions europees i la informació sobre la Casa Reial.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides