La dona d’Oriol Pujol va encobrir comissions per al seu marit

L'informe d'Hisenda sobre el cas ITV l'acusa de facturar serveis ficticis durant almenys cinc anys
oriol_pujol_comradio
oriol_pujol_comradio

L’Agència Tributària exposa en el seu informe sobre el cas de les ITV que Anna Vidal, esposa d’Oriol Pujol, va encobrir el pagament de comissions mitjançant factures de serveis que no van existir en l’empresa Alta Partners, de Sergi Alsina, amic del seu marit. Aquesta maniobra denunciada per Hisenda s’hauria efectuat, presumptament, per intentar arreglar un concurs d’estacions d’ITV i Oriol Pujol seria el destinatari de les comissions. La facturació per serveis ficticis s’hauria dut a terme durant cinc anys, entre el 2007 i el 2012, com a mínim.

El Servei de Vigilància Duanera de l’Agència Tributària considera “inversemblant” que Anna Vidal, imputada per suborn, hagués rebut 46.400 euros d’Alta Parners per elaborar anàlisis de dues societats mercantils del sector logístic, com va argumentar. En canvi, Hisenda reafirma que la inconsistència dels arguments sobre la relació contractual entre Vidal i Alsina permet concloure que els pagaments satisfan les gestions d’Oriol Pujol en benefici propi i d’Alsina.

Crida l’atenció d’Hisenda la manca de documentació i trucades que acreditin que Anna Vidal va participar en les operacions en el sentit que ella al·lega i que, en canvi, moltes converses es refereixen a Oriol Pujol en operacions de Sergi Alsina.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides