La PAH ocupa el Consorci d’Habitatge de Barcelona

Els activistes volen evitar que 3 menors i la seva mare siguin desnonats
pah barcelona
pah barcelona

La seu del Consorci d’Habitatge de Barcelona, situada en el número 105 del carrer de Bolívia, ha estat ocupada aquest dimecres per activistes de la PAH. La seva acció, difosa a Twitter mitjançant el hashtag #IreneSeQueda, vol evitar que Irene, els seus tres fills menors d’edat i l’àvia siguin desnonats. Els activistes de la PAH interpel·len l’alcalde de la capital catalana, Xavier Trias, perquè s’impliqui en evitar casos de desnonaments, en especial si, com passa en aquest, al drama del desallotjament s’afegeix una situació desempara que afecta nens.

Conversa Trias-PAH a Twitter
La PAH ha aproclamat que no abandonaria la seu d’Habitatge fins que l’Ajuntament no aportés solucions. Trias, mitjançant Twitter, ha mantingut una conversa pública amb els activistes i altres usuaris. Ha assegurat que “ningú es quedarà sense casa. Tramitarem un habitatge d’emergència i demanarem al jutge que el desnonament no es faci fins que no es produeixi abans de tenir l’allotjament”. També ha dit que “actuem sempre que ens n’assabentem del cas, sobretot quan la família afectada ens ho notifica”. 

Des de la PAH demanen fets i no paraules. Han reclamat la “confirmació que s’atura desnonament i que hi ha reallotjament digne”. Consideren que el jutjat podria haver aturat el desnonament i que si ho acaba fent, serà gràcies a pressió ciutadana. Els seus activistes tenen previst traslladar la protesta #IreneSeQueda als jutjats aquest dijous, 3 de juliol, a les 9.30 hores perquè no han rebut “una resposta satisfactòria” per part de l’Administració.

Irene i els seus tres fills ja havien perdut la seva llar en un desnonament anterior i vivien amb l’àvia. Ara tots ells es veuen amenaçats.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides