Uber desafia el taxi

Un responsable de l'app titlla d'"iròniques" la vagues dels "històrics taxis"
Aeroport sense taxis, aquest dimarts
Aeroport sense taxis, aquest dimarts

Uber ha tallat l’eufòria dels taxistes que aquest dimarts han aconseguit aturar la circulació a Barcelona, amb una vaga secundada per tot el sector que els responsables de l’aplicació han titllat d'”irònica” i han promès “mantenir la ciutat en moviment”.

“La prioritat d’Uber és mantenir Barcelona en moviment i protegir els seus viatgers i conductors associats”, ha assenyalat la companyia davant la vaga. El responsable de la aplicació a les regions nord i oest d’Europa, Pierre-Dimitri Gore-Coty firma un comunicat que diu que si “l’històric taxi” ha optat per l’aturada del servei “és el seu problema” perquè la vaga “costarà diners i molèsties als ciutadans”.

“Sabem que a la gent li agrada el servei que oferim“, ha manifestat, en relació a l’augment de descarregues de l’aplicació com a conseqüència de les aturades del servei.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides