Denuncien tracte de favor a la presó per a l’alcalde de Torredembarra

S'haurien permès més visites i comunicacions del normal

massague torredembarra
massague torredembarra

Daniel Masagué, l’alcalde de Torredembarra, ha gaudit d’una comunicació i una visita més de les que marca la normativa penitenciaria durant el seu primer cap de setmana a la presó de Tarragona, publica l’edició de Tarragona, Reus i la Costa Daurada del diari Més, citant fonts sindicals.

Aquesta informació assenyala que la vulneració de la normativa del centre pel que fa a la segona comunicació que hauria rebut Masagué va ser consentida per la sotsdirectora (“directora accidental”) de la presó. Segons les fonts sindicals de Més, una de les comunicacions es va realitzar en un despatx habilitat per a visites d’advocats i no en els locutoris que solen utilitzar els reclusos.

Tanmateix s’indica que malgrat que només podia rebre una visita el cap de setmana, l’alcalde de Torredembarra va rebre la seva dona i també Francesca Folguera, primera tinent d’alcalde de la localitat.

Els denunciants consideren que tot plegat constitueix un tracte de favor inadmissible, per la qual cosa demanen que la Generalitat depuri responsabilitats.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides