Quin banquer reclama un Podemos de dretes?

josep oliu
josep oliu

El president del Banc Sabadell, Josep Oliu, considera que ni PP ni PSOE defensen la iniciativa privada ni representen els interessos empresarials, per la qual cosa ha manifestat, amb to de conya, que veu necessari crear “una mena de Podem de dretes”. Oliu ha explicat que vol un partit concebut per aplanar el camí a la iniciativa empresarial i s’ha mostrat fart de “la regulació excessiva” i “el proteccionisme” en l’activitat privada.

Encara que ha fet seu l’ús de la paraula “casta” -molt emprada pel líder de Podemos, Pablo Iglesias-, per referir-se a les elits polítiques, als sindicats UGT i CCOO i a la patronal CEOE, al president del Sabadell l’espanta l’emergent formació d’esquerres: “El Podem que tenim ens espanta una mica, però un Podem orientat a la iniciativa privada i a la possibilitat del desenvolupament del país, això sí que ens convindria”. En el decurs de la clausura de la conferència “Dona i lideratge”, on ha fet aquestes declaracions, Oliu ha demanat, a més, que es dificultin les proves d’accés als estudis universitaris.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides