La UPEC escalfa motors per debatre com canviar el món

Vicenç Navarro, Ada Colau, Josep Ramoneda i David Fernández, entre els participants del 2 al 4 de juliol
upec
upec

La Universitat Progressista d’Estiu (UPEC) celebra la seva desena edició del 2 al 4 de juliol a la Sala de les Brigades Internacionals de la UGT de Catalunya. Amb el lema “Debatre les idees, transformar el món”, aquesta trobada, marcada pels efectes de la crisi i el fracàs de les polítiques d’austeritat, vol defensar els valors progressistes i ajudar a construir una democràcia més participativa i social.

L’esdeveniment comptarà, entre altres, amb la participació dels líders dels sindicats CCOO i UGT a Catalunya, Joan Carles Gallego i Josep M. Álvarez, amb el rector de la UPEC, Jordi Serrano, els diputats Joan Tardà (ERC), Joan Coscubiela (ICV-EUiA) i David Fernández (CUP), els periodistes Lluís Foix, Milagros Pérez Oliva i Clara Blanchar, l’economista i catedràtic Vicenç Navarro, el filòsof Josep Ramoneda, l’activista Ada Colau i els ex polítics Josep Lluís Carod-Rovira i Raimon Obiols.

Els debats tocaran temes com els de la situació de les dones (“Dones en temps de crisi”), l’economia (“Les factures de la crisi”), el moment polític (“La política segrestada”), el futur del país (“La Catalunya que s’albira”) i Europa (“L’Europa social que volem”). Tanmateix es debatrà sobre els “Nous lideratges”.

Encara que la inscripció per assistir a la Universitat Progressista d’Estiu és gratuïta, les places són limitades.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides