Denuncien Joan Carles de Borbó per enriquiment il·lícit

Per demostrar que el monarca "no és un gran comercial sinó un gran comissionista"
Rei Joan Carles
Rei Joan Carles

El jurista basc Iñigo Landa Larrazábal va registrat dilluns passat al jutjat de guàrdia de Bilbao una denúncia contra el pare del rei Felip, Joan Carles de Borbó, per delictes d’enriquiment il·lícit i d’aixecament de béns.

Quan el monarca encara no té el blindatge judicial promogut pel PP, l’advocat ha aprofitat per entrar la denúncia. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Landa ha explicat que fa un parell d’anys escoltava el Rei dir una frase que s’ha recordat: “La justícia és igual per a tothom”. “Doncs no és així, perquè tinc documentació de mitjans de fiar com la BBC o el Times que asseguren que Joan Carles acumula una fortuna de 2.300 milions d’euros”, ha dit l’advocat.

“Els comptes no quadren”, ha manifestat Landa després de repassar els pressupostos de la Casa Reial al BOE. Tot i saber que la denúncia té molts números de ser arxivada, el jurista vol deixar de manifest que “allò que tots sabem: que aquest senyor no és un gran comercial sinó un gran comissionista“.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides