Quin ‘ex’ de TV3 i l’Avui’ serà cap de comunicació de la Zarzuela?

casa real nuevo escudo
casa real nuevo escudo

Ho havia avançat la Casa Reial espanyola i ja ho ha publicat el BOE: Jordi Gutiérrez ha substituït Javier Ayuso com a director de comunicació. Gutiérrez va ser sotsdirector general de relacions amb els mitjans de comunicació de la Casa Reial entre el 1993 i el 2009 i havia treballat, per exemple, a Radio Nacional d’Espanya, TVE a Catalunya, el diari Avui i també a TV3, com a delegat a Madrid.

És un dels canvis que el nomenament de Felip de Borbó com a rei porta a la Zarzuela. A més, s’ha suprimit la Secretaria del Príncep d’Astúries i s’ha creat una per al rei Joan Carles. Entre altres novetats, s’ha creat el càrrec de conseller diplomàtic, que estrenarà Alfonso Sanz Portolés, i s’ha canviat de secretari general de la Casa Reial, que a partir d’ara serà Domingo Martínez Palomo.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides