El jutge Castro manté la imputació a la germana del Rei

Acusa Cristina de Borbó de delicte fiscal i blanqueig de diners
Sense títol
Sense títol

El jutge que instrueix el cas Nóos, José Castro, manté la imputació a la Infanta Cristina per dos presumptes delictes fiscals i un de blanqueig de capital. Considera que hauria de ser jutjada juntament amb el seu marit, Iñaki Urdangarín, y la resta d’imputats en l’entramat de corrupció. La decisió del jutge serà recorreguda per la Fiscalia i l’Advocacia de l’Estat.

“S’ha tancat un cicle” ha manifestat Castro quan ha entrat aquest dimecres al matí als jutjats de Palma per notificar la interlocutòria que posa el punt i final als quatre anys que ha durat la instrucció de la causa.

La interlocutòria manté la imputació per a15 dels 32 implicats en l’entramat com l’expresident balear, Jaume Matas, els ex alts càrrecs de l’executiu com Pepote Ballester, Gonzalo Bernal o Miguel Ángel Bonet, l’exsoci d’Urdangarín, Diego Torres i la dona d’aquest, Ana María Teijeiro, entre d’altres.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides