Quant li costa a Mediaset el fracàs d’Espanya al Mundial?

españa mundial portadas
españa mundial portadas

Càlculs d’experts citats per El Confidencial estimen que la prematura eliminació dels campions del Món afectarà la facturació de Mediaset, el grup audiovisual que va adquirir els drets d’emissió en obert del torneig, fins al punt que l’impacte negatiu seria de 10 a 15 milions d’euros.

L’anàlisi de Kepler Cheuvreux parteix d’un càlcul de Mediaset España, que va preveure que assoliria un equilibri pel que fa a despeses i ingressos amb el Mundial si Espanya assolia els quarts de final. L’estimació d’aquesta firma, considerant dades del Mundial de Sud-àfrica 2010 i el fet que el partit contra Austràlia no és transcendent, quantifica l’impacte potencial entre els 10 i els 15 milions d’euros.

Un altre estudi, de N 1, calcula que el cop econòmic que rep Mediaset és de 12 milions d’euros.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides