A quina empresa es trobaran els exministres Zaplana i Garmendia?

zaplana
zaplana

Al grup Logista. Segons informa Vozpópuli, l’exministra de Ciència i Innovació Cristina Garmendia serà nova consellera independent d’aquesta companyia especialitzada en logística en substitució de Miguel Ángel Barroso, marit d’una excompanya seva al Govern de José Luis Rodríguez Zapatero: l’exministra d’Habitatge i de Defensa Carme Chacón. Logista, que pertany a la tabaquera Altadis (i aquesta, a Imperial Tobacco), compta amb un altre exministre en el seu consell d’Administració, Eduardo Zaplana.

Garmendia, per cert, és presidenta de la Fundación España Constitucional, que aplega més d’una trentena de ministres de PP, PSOE i UCD en defensa del règim vigent a l’Estat. Entre ells, Zaplana.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides