Unipost acomiadarà 340 treballadors

CCOO recorrerà l'ERO davant l'Audiència Nacional
unipost
unipost

L’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) que Unipost aplicarà a la seva plantilla afectarà finalment a 340 treballadors, un 14% del total. L’empresa, que és propietat en un 55% d’una de les branques de la família Raventós -que controla Codorniú– i en un 37% de Deutsche Post, ha pres aquesta decisió, segons Economia Digital, per adequar la plantilla al nivell d’activitat actual.

L’ERO definitiu, que suposa 32 acomiadaments menys dels plantejats en un principi, no ha satisfet la plantilla. Trobarà resposta, això sí, en el recurs de CCOO ha anunciat que presentarà a l’Audiència Nacional i en futures mobilitzacions de protesta. Aquest sindicat denuncia que el càlcul de les indemnitzacions no ha estat correcte i que, per això, cada empleat acomiadat percebrà 4.000 euros menys del que consideren que els pertoca. A més, aquests representants dels treballadors troben que l’ERO és il·legal, il·legítim, innecessari i arbitrari. A parer seu, els acomiadaments que s’efectuaran progressivament fins al 31 de desembre no obeiran a cap criteri i suposaran un desmantellament de la xarxa de repartiment d’Unipost, l’empresa postal privada més important de l’Estat, que afectarà la confiança dels seus clients.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides