Espadaler reprèn polítics i periodistes per “caure en el parany dels antisistema”

El conseller fa una defensa aferrissada de l'actuació dels Mossos en el desallotjament de Can Vies
Espadaler al Parlament
Espadaler al Parlament

El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, ha tancat files amb els Mossos d’Esquadra, en una defensa aferrissada del cos i l’actuació que els seus efectius van fer durant la setmana dels disturbis al barri barceloní de Sants, arran del desallotjament de Can Vies. El dirigent ha participat aquest dijous en la Comissió d’Interior parlamentària per donar explicacions sobre el dispositiu antiavalot, i ha alertat “periodistes, grups polítics i ciutadans” de “caure en el parany dels antisistema“.

“Convidem a reflexionar molt seriosament la ciutadania, grups polítics i mitjans de comunicació per saber fins a quin punt caiem en el parany d’aquests grups anti sistema. Que la resta de la ciutadania caiguin en el parany de contraposar la violència urbana com a resposta a l’actuació de contenció de la policia és greu”, ha explicat Espadaler, per a qui “és preocupant que sigui la policia qui hagi de demostrar permanentment allò que no ha fet. Ens hauria de generar perplexitat”.

Abans de la intervenció de la resta de grups parlamentaris, el conseller ha agraït “l’esforç” dels agents que van intervenir en la contenció de la violència i ha assegurat que el cos dels Mossos va donar una “resposta eficaç” a la situació.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides