Quins 40 periodistes s’han venut a Iberdrola?

Periodistes venuts a Iberdrola
Periodistes venuts a Iberdrola

Iberdrola, la companyia que ha tallat la llum a 578.000 famílies espanyoles per impagament, moltes d’elles amb nens i en ple hivern, ha ensabonat una quarantena de periodistes, que s’han passat pel folre el Codi Deontològic i han estat convidats per l’elèctrica al mundial de Brasil.

Alguns d’ells són Miguel Angel Rodríguez (exportàveu d’Aznar), José Manuel González Huesa (Agència Servimedia), Carlos Herrera (Onda Cero), Luis del Olmo (Punto Radio), Melchor Miralles (Abc.radio /Intereconomía), Olga Viza (Aragón TV), Pepe Oneto (Grupo Zeta), Chani Henares (Periodista Digital), Jose Antonio Vera y Jose A. Pérez (Agencia Efe), Ignacio Rodríguez Burgos (Onda Cero), Antonio Casado (El Confidencial, Onda Cero), Manuel Alcántara (Vocento), María Escario (TVE), Pablo Sebastián (República.com) i Chema Crespo (Público).

També destaca, entre els periodistes que s’han deixat comprar per Iberdrola, la presidenta de l’Associació de Premsa de Madrid i corresponsal de La Vanguardia, Carmen del Riego. Per a ella, i per als altres, ja s’han començat a aixecar veus que en demanen la dimissió.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides