Els dissidents d’El Jueves’ contraataquen

'Orgullo y Satisfacción' veu la llum com a resposta a la censura d'RBA
Orgullo y Satisfacción
Orgullo y Satisfacción

Els dibuixants que van plegar de ‘El Jueves’ per la prohibició, per part de l’editorial RBA propietària de la revista satírica, d’una portada que al·ludia a l’abdicació del rei Joan Carles tornen a l’atac. L’editorial independent ¡Caramba! treu al mercat aquest dimecres ‘Orgullo y Satisfacción’, la publicació amb què Fontdevila, Monteys i companyia ajusten comptes amb la monarquia.

Guillermo, Albert Monteys, Manel Fontdevila, Bernardo Vergara, Manuel Bartual, Ágreda, Asier y Javier, Isaac Rosa, Lalo Kubala, Mel i altres noms coneguts del món del còmic explicaran les seves historietes a la publicació, que es podrà comprar en format PDF i CBR.

El nou projecte dels insubordinats de ‘El Jueves’ veu la llum aquest dimecres després que l’editorial RBA prohibís, no s’ha aclarit si per pressions de la Casa Reial, la publicació del darrer setmanari que duia un dibuix del Rei que li passava una corona plena d’excrements al Príncep. Es van retirar els 60.000 exemplars.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides