Bartomeu ‘desrosellitza’ el Barça

L'arribada d'Ignacio Mestre com a gerent, primer moviment en aquest sentit
Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona
Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona

La directiva del FC Barcelona comença a experimentar canvis aquest dilluns que allunyaran el club de la línia marcada per l’anterior president, Sandro Rosell. En aquest sentit, l’actual mandatari dels blaugrana, Josep Maria Bartomeu, té previst situar com a gerent del club a Ignacio Mestre, home de la seva confiança que fins ara exercia de director general a l’empresa tèxtil radicada a El Masnou Dogi International Fabrics.

Aquest nomenament, almenys en primera instància, no suposaria la sortida d’Antoni Rossich, director general del club i, com a tal, representant seu davant els tribunals en la imputació pel cas del fitxatge de Neymar.

Aquest dilluns, cap a les 20.30 hores, està previst que l’actual portaveu del Barça, Manel Arroyo, anunciï les novetats.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides