Quant ha trigat Rajoy en trepitjar un centre científic?

Rajoy
Rajoy

Han hagut de passar dos anys i mig, i més d’un any de la manifestació dels professionals del sector més multitudinària de la història, perquè el president del Govern, Mariano Rajoy, trepitgi un centre científic.

“Es farà sentir el compromís d’aquest Govern amb la ciència”, ha proclamat el dirigent durant la visita al Centre Nacional d’Investigacions Cardiovasculars, segons recull la publicació esmateria.com. La d’aquest dijous ha estat la primera vegada que Rajoy es personava en un centre científic des que es va proclamar president de l’Executiu, el desembre de 2011.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides