Quina escriptora supervendes dóna diners contra la secessió d’Escòcia?

escocia bandera
escocia bandera

J. K. Rowling. La creadora de Harry Potter, anglesa resident a Escòcia, ha explicat al seu lloc web perquè no vol la independència escocesa i perquè ha efectuat una important donació (que xifren en 1,24 milions d’euros) a la campanya unionista Better Together (“Millor junts”).

Rowling, que no es considera en absolut partidària del Govern britànic de David Cameron, diu que malgrat les oportunitats que creu que obriria la independència, està preocupada pels riscos que comporta i pel fet que la campanya pel sí a la secessió minimitzi o negui aquests riscos. Tanmateix opina que la discussió dels grans temes relacionats amb la independència d’Escòcia, com ara la dependència del petroli, la moneda i la Unió Europea, queden “ofegades” per acusacions d’alarmisme.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides