La Fiscalia conclou que al Multireferèndum no hi ha delicte

S'arxiven les denúncies contra una trentena de persones, segons 'El País'
taula multireferendum
taula multireferendum

El Multireferèndum no va vulnerar cap precepte de la llei electoral, per la qual cosa els participants en aquesta iniciativa no van cometre cap delicte. Aquesta és la conclusió expressada per la Fiscalia de Barcelona en l’escrit d’arxiu de la denúncia presentada contra una trentena de persones que van parar taules i urnes del Multireferèndum el cap de setmana de les Eleccions Europees, informa El País citant fonts judicials.

La Fiscalia, segons la mateixa informació, remetrà el seu escrit a la Junta Electoral, que avaluarà la possibilitat d’obrir un procediment administratiu. La Junta havia prohibit la celebració del Multireferèndum adduint, principalment, que la proximitat de les urnes als col·legis electorals podia influir el vot el 25 de maig. L’escrit d’arxiu de la Fiscalia, en canvi, considera que les taules del Multireferèndum es van instal·lar a prou distància i que no van interferir en la jornada electoral.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides