TMB pagarà la restauració de Can Vies

Continua el diàleg de sords entre Ajuntament i inquilins
can vies
can vies

Metro de Barcelona, propietari de l’edifici de Sants ocupat des de fa 17 anys, es farà càrrec de les obres “d’estabilització” de l’estructura mig enderrocada de Can Vies, segons ha afirmat un portaveu de l’Ajuntament en declaracions que recull ‘La Vanguardia’. La societat està integrada a Transports Metropolitans de Barcelona, que arrossega un deute de 500 milions d’euros.

L’Ajuntament continua obrint la porta de la negociació als representants del centre social ocupat. Però les dues parts repeteixen els seus missatges sense escoltar-se. Des del consistori es demana un pla d’obres de millora i l’exigència d’abandonar l’edifici en dos anys.

Des del col·lectiu es respon: “les obres de desbrossament segueixen a bon ritme“. Volen reconstruir l’edifici per tornar a revifar l’activitat que es duia a terme abans del desallotjament. De moment, les diferents comissions que s’han format per tirar endavant la rehabilitació posaran a punt una campanya de micromecenatge per sufragar, entre d’altres, les despeses necessàries per a la compra de material.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides