A quina publicació ha tancat Facebook el seu compte?

facebook
facebook

A Mongolia. Facebook ha tancat el compte d’aquesta revista satírica durant tres dies per la publicació d’un comentari sobre el Rocío. En concret, Mongolia havia penjat una foto sobre el popular salt de la reixa dels Almonteños acompanyada del text “PUTOS MOROS: Integrismo religioso en La Meca. Ah no, que es Almonte.”. El comentari conté un insult racista tan obvi i literal com clara és la intenció de fer conya sobre el doble sedàs que s’aplica sovint a una fe i l’altra, i no d’insultar.

Mongolia s’ha queixat de la rígida normativa de Facebook. Des d’aquesta revista lamenten que el malentès de la seva ironia hagi donat lloc a una denúncia que Facebook va atendre en dues hores, mentre que les seves reclamacions, diuen, no han rebut cap resposta.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides