CCOO s’aferra a la reforma laboral per acomiadar els seus treballadors

El gabinet jurídic del sindicat a Catalunya inicia dos dies de vaga per la mesura
Piquet davant la seu de CCOO
Piquet davant la seu de CCOO

Toxo carrega contra la reforma laboral que “destrueix ocupació” i genera “precarietat en els contractes“‘, titulava un diari el novembre passat. Aquesta és només una de les centenars de crítiques que el líder de Comissions Obreres es va cansar de repetir mentre van durar les negociacions i fins a dia d’avui, mesos deprés que el Govern hagi aprovat la reforma laboral.

Tantes compareixences de Fernández Toxo i Cándido Méndez carregant contra l’abaratiment d’acomiadaments, fins i tot van promoure una vaga general, i resulta que CCOO l’acaba d’aplicar amb els seus. Que preguntin als 18 treballadors del seu gabinet jurídic, que són acomiadats per causes objectives de les que regula la reforma.

El gabinet jurídic ha iniciat aquest dijous una vaga de dos dies per protestar pels 18 acomiadaments. No és la primera vega que CCOO i UGT apliquen als seus la reforma que diuen que no volen per a ningú. UGT l’emprava per aplicar un ERO d’extinció que afectava el 25% de la seva plantilla a Madrid. I CCOO feia fora 47 treballadors amb l’aplicació d’un ERO al 2012.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari