Panrico mou peça amb un ERTO a Sta. Perpètua

Aquesta mesura i la fi de la vaga eren peticions de la Generalitat
Sense títol
Sense títol

La direcció de Panrico ha decidit moure fitxa en el sentit indicat per la Generalitat per poder recuperar el funcionament de la planta de Santa Perpètua de Mogoda, que fa set mesos que està aturada. L’empresa ha presentat un ERO temporal, com demanava la mediació del Govern el passat 2 de juny, sense esperar que els representants dels treballadors, que es troben reunits aquest dimecres per estudiar el nou escenari, hagin decidit que desconvoquen la vaga, com reclamava la Generalitat.

La pretensió de Panrico és que l’ERO temporal serveixi per reactivar progressivament l’activitat a Santa Perpètua i que els treballadors tornin a cobrar els seus salaris. Tanmateix l’empresa ha declarat que s’ha de respectar el marc de l’acomiadament col·lectiu avalat per la sentència de l’Audiència Nacional i que no s’efectuaran millores en les indemnitzacions previstes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides