CiU i CUP s’enganxen al Parlament

Coromines recorda a Fernàndez que alguns dels 53 locals que els van "rebentar anaven firmats"
El diputat de CiU, Lluís Corominas
El diputat de CiU, Lluís Corominas

El vicepresident segon del Parlament, el convergent Lluís Corominas, ha acusat la CUP d’emparar algunes de les destrosses causades a les seus de la federació nacionalista durant la setmana de disturbis fruit del desallotjament de Can Vies. “Vostès no ha condemnat els 53 locals que ens han rebentat aquest dies, algunes destrosses anaven firmades“, ha retret Corominas al diputat de la CUP, David Fernàndez.

La reprimenda ha tingut lloc a la comissió d’afers institucionals celebrada aquest dimecres al Parlament, en què ha comparegut el director de l’Oficina Antifrau, Manuel de Alfonso. Fernàndez s’havia queixat de la presència de diputats imputats a la comissió, i Corominas ha aprofitat el seu torn de paraula per exigir-li “respecte a l’Estat de dret i al marc jurídic“.

“És un debat ètic i estètic no jurídic ni legal. Hi ha dues persones imputades quan hi ha un debat obert sobre el paper dels imputats a les institucions. Jo no estic imputat ni ho estaré perquè vinc de la desobediència civil i pacífica i he condemnat els fets. Parlem de totes les violències: nosaltres vam parlar amb el senyor Josep Rull l’endemà de l’atac a la seu de CDC de Terrassa, però ningú ha parlat amb nosaltres de l’atac a ‘La Directa’. Parlem de totes les violències”, ha etzibat Fernàndez, per titllar l’atac de Corominas d'”inacceptable”.

Equiparar imputats amb condemnats això sí que genera violència política. Mai tenen present aquesta línia”, ha tornat a recriminar el convergent.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides