Quant s’han encarit els estudis universitaris en tres anys?

Sanho UAB
Sanho UAB

La taxa de reposició, que fixa que de cada deu professors que es jubilen només entra un, les beques, que no garanteixen la igualtat d’oportunitats i que cada cop són més restrictives, l’increment del preu de la matrícula i, sobretot, la caiguda de l’aportació pública fan que la universitat s’hagi convertit en un luxe cada cop més allunyat de l’abast de la butxaca dels estudiants i les seves famílies.

“Avui dia estudiar una carrera a Catalunya és un 66% més car que fa tres anys. Enguany, la matrícula més barata de l’Autònoma és de 2.000 euros“, ha contestat el rector de l’UAB, Ferran Sancho, en una entrevista a ‘elEconomista’.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides