Rosell i el Barça, imputats pel fitxatge de Neymar

Hisenda veu un delicte fiscal de nou milions en l'operació
sandro rosell
sandro rosell

El jutge de l’Audiència Nacional Pablo Ruz ja té a les seves mans un informe de l’Agència Tributària que acredita que el FC Barcelona va cometre un delicte fiscal xifrat en més de nou milions d’euros en la contractació de Neymar l’estiu passat, segons la Cadena SER.

Ruz ha citat a declarar el proper 13 de juny com a imputats a Sandro Rosell, el president del club quan es va contractar el davanter brasiler, i al FC Barcelona, que compareixerà representat per Antoni Rossich.

Malgrat que el Barça va pagar més de 13 milions quan el van denunciar per frau fiscal, aquest pagament es va efectuar després que s’engegués el procediment, per la qual cosa no queda exempt de la comissió del delicte assenyalat per Hisenda.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides