L’Ajuntament escenifica el reconeixement del seu error amb Can Vies

Retiren l'excavadora calcinada del centre social okupat
excavadora can vies
excavadora can vies

Un grua de gran tonatge ha retirat aquest matí de dimarts l’excavadora cremada durant la segona nit de disturbis al barri de Sants com a conseqüència del desallotjament i demolició del centre social okupat Can Vies.

Després de tres dies mig abandonada al solar mig derruït del centre social, l’aparell s’havia convertit en el símbol de la reconstrucció. Va tenir tres dies un ram de flors que sortia del tub d’escapament, i durant les tasques de neteja del cap de setmana s’havia convertit en una mena de jardí amb reminiscències d’una pel·lícula de Tim Burton.

La Guàrdia Urbana ha fet el mateix que durant la setmana de disturbis, regular el trànsit. Ha tallat els carrers d’accés al centre okupat per facilitar la tasca de la grua.

L’Ajuntament, tot i l’ultimàtum, manté la negociació oberta, però els portaveus del casal ja han repetit que l’única via és seguir com han fet fins ara, al marge de la institució. I mentre dura el diàleg de sords, la retirada de la grua ornamentada amb pintades de ‘guerra’ en el seu metall calcinat evidencia l’error no reconegut per l’ajuntament d’haver executat l’enderroc sense consensuar-ho amb els inquilins.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides