“Potser ha decidit passar els seus darrers anys amb Corina”

Losantos i Bolaño critiquen que l'abdicació arriba "tard i malament"
Corina, l'amiga del Rei
Corina, l'amiga del Rei

“Hauria d’estar content però ho estic només a mitges, perquè el Rei ha marxat en el pitjor moment i sense donar explicacions. I això no és de rebut”, comença el seu article a ‘libertaddigital’ el periodista Jiménez Losantos, qui temps enrere va haver de deixar el seu programa de la COPE per haver demanat l’abdicació del monarca per permetre el pacte per l’Estatut català.

“Si no ha marxat després de dos anys de quiròfan en quiròfan ara que està millor no és lògic que se’n vagi“, argumenta Losantos, per apuntar una altra via: “potser convençut que fins i tot els reis moren, hagi decidit passar els seus darrers anys amb Corina“.

La possible imputació de la infanta Cristina pel cas Noos també serveix el periodista per criticar la decisió del Rei. “Hauria sigut millor per al príncep que el Joan Carles afrontés el desgast” d’aquest procés. Losantos acaba dient que el llegat del Rei és “senzillament catastròfic” perquè “s’ha tret del mig sense donar explicacions”.

“Sembla que un republicà ha triat el moment de la retirada del Rei“, explica l’excap de comunicació del Govern Montilla, Toni Bolaño a ‘Crònica Global’. El tertulià argumenta la crisi econòmica, institucional, de partits, autonòmica i el procés judicial obert a la Infanta per concloure que Joan Carles hauria d’haver plegat fa quatre o cinc anys.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides