Fernández Díaz vol pescar mossos ‘antiindepes’

Interior pretén així erosionar l'estructura d'Estat més valorada per la Generalitat
Mossos recurs
Mossos recurs

L’esborrany del projecte de llei de Règim de Personal de la Policia Nacional, al qual ha tingut accés ‘El Confidencial’, permetrà que els mossos d’esquadra no afins al procés independentista es puguin canviar d’uniforme i ser acollits, sense perdre rang, a la Policia Nacional.

El ministeri de Fernández Díaz obre així la porta a pescar els policies autonòmics que no convergeixin amb les polítiques separatistes de la Generalitat, i de pas, erosiona una de les estructures d’Estat més rellevants per al Govern català.

Els funcionaris de carrera dels cossos de policia de les comunitats autònomes i de les corporacions locals podran ingressar a la Policia Nacional, a l’escala i categoria equivalent que ostentin en el seu cos de procedència, en els termes i conforme a les condicions reglamentàriament, i amb participació de les organitzacions sindicals representatives, que es determinin”, exposa un dels dos articles que s’hi refereix, de la disposició addicional quarta de la nova llei.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides