Can Vies no negocia

Els representants del centre social rebutgen el diàleg amb l'Ajuntament i demanen la dimissió de Trias
Can vies
Can vies

“Són uns miserables, no tenim res a parlar amb aquesta gent”, ha reblat aquest divendres el representant de la plataforma de suport a Can Vies, Ferran Aguiló. Davant una munió de periodistes, tres representants de moviments socials de Sants ha comparegut al complex industrial Can Batlló, al mateix barri, per assegurar que consideren “trencades” les negociacions amb l’Ajuntament. “Les vam donar per trencades des del moment que van enderrocar l’edifici”, ha dit Pau Guerra, de Can Vies.

El portaveu ha traslladat a l’opinió pública el tarannà del centre social, que rebutja, mentre duri la demolició, acostar-se a l’alcalde. “El mal ja està fet i el problema és estructural, no ho arreglarem asseient-nos a una taula”, ha afegit.

Des de l’Assemblea de Barris de Sants s’ha enviat un missatge molt clar contra la declaració d’intencions manifestada per l’alcalde Trias. “Ens han enganyat i encara ens fan propostes des de la institucionalització del cinisme, amb les actuacions policials al barri”, han dit des de l’Assemblea.

“És veritat que hi ha dos bàndols, els veïns i veïnes i els que van uniformats”, ha dit Aguiló, per arrencar l’aplaudiment d’alguns dels assistents a la roda de premsa. Per reobrir les negociacions, els representants del centre social, que dissabte han convocat la ciutadania per reconstruir Can Vies, demanen la dimissió de Trias i del regidor Jordi Martí, l’alliberament sense càrrecs dels detinguts i que s’aturi l’enderroc. “No els necessitem, mai els hem necessitat, que ens deixin en pau”, han conclòs.

Trias atura l’enderroc
L’Ajuntament ha decidit parar la demolició de Can Vies per “afavorir un clima de diàleg” durant les negociacions que mantindrà amb el col·lectiu que gestionava la finca. Un comunicat institucional informa que TMB ha parat la tasca d’enderroc. Un primer gest de Trias, que insisteix en la voluntat de negociar una sortida a la situació actual.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides