CiU en el punt de mira

Malgrat les pintades, creix a la xarxa una teoria conspiradora que involucra el CNI
Seu de CDC a Terrassa
Seu de CDC a Terrassa

Aquesta nit de dimecres a Viladecans, Manresa, Terrassa, Lleida, Mollet, Mataró, Vilanova, Sant Feliu i Cambrils. La de dimarts, Premià, Tarragona, Lleida. I la de dilluns, la seu central del carrer Còrsega de Barcelona. Les seus de Convergència Democràtica han estat objecte de les ires d’alguns manifestants en els tres dies de disturbis generats pel desallotjament i demolició de Can Vies.

Coincidint amb l’esclat de violència al barri de Sants, i després que el conflicte s’hagi estès fins a una cinquantena de municipis catalans, diverses seus de CDC, també alguna d’Unió i d’Esquerra Republicana han patit trencadisses de vidres i pintades.

La majoria de locals han aparegut amb vidres trencats i pintades de suport a Can Vies i de rebuig a la manera com el Govern i l’Ajuntament han gestionat el conflicte. Malgrat que els missatges de les pintades evidencien la disconformitat dels indignats amb la manera de governar convergent, a les xarxes creix una teoria conspiradora, retroalimentada per alguns polítics i tertulians mediàtics, que involucra el Centre Nacional d’Intel·ligència en els aldarulls per dinamitar el procés independentista.

(Visited 27 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari