CiU en el punt de mira

Malgrat les pintades, creix a la xarxa una teoria conspiradora que involucra el CNI
Seu de CDC a Terrassa
Seu de CDC a Terrassa

Aquesta nit de dimecres a Viladecans, Manresa, Terrassa, Lleida, Mollet, Mataró, Vilanova, Sant Feliu i Cambrils. La de dimarts, Premià, Tarragona, Lleida. I la de dilluns, la seu central del carrer Còrsega de Barcelona. Les seus de Convergència Democràtica han estat objecte de les ires d’alguns manifestants en els tres dies de disturbis generats pel desallotjament i demolició de Can Vies.

Coincidint amb l’esclat de violència al barri de Sants, i després que el conflicte s’hagi estès fins a una cinquantena de municipis catalans, diverses seus de CDC, també alguna d’Unió i d’Esquerra Republicana han patit trencadisses de vidres i pintades.

La majoria de locals han aparegut amb vidres trencats i pintades de suport a Can Vies i de rebuig a la manera com el Govern i l’Ajuntament han gestionat el conflicte. Malgrat que els missatges de les pintades evidencien la disconformitat dels indignats amb la manera de governar convergent, a les xarxes creix una teoria conspiradora, retroalimentada per alguns polítics i tertulians mediàtics, que involucra el Centre Nacional d’Intel·ligència en els aldarulls per dinamitar el procés independentista.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides