Marhuenda diu que les fotos dels jutges van arribar en un sobre

El director de La Razón ha declarat com a imputat per delictes contra el dret a la intimitat i a la pròpia imatge
marhuenda
marhuenda

El director de La Razón, Francisco Marhuenda, ha declarat aquest dimecres al Jutjat d’Instrucció número 22 de Barcelona com a imputat per la publicació en portada de fotos de jutges i magistrats que van signar a favor de la consulta sobre la independència de Catalunya, que podrien provenir de la base de dades del DNI.

Marhuenda ha explicat al jutge que les fotos dels magistrats van arribar a la redacció de La Razón en un sobre i ha assumit tota la responsabilitat de la seva publicació, informa El País. En la seva declaració, també ha assegurat que aquestes fotos venien, dins el mateix sobre, acompanyades d’un informe i d’una sentència sense importància, i que no hi ha un consell de redacció a La Razón, per la qual cosa ell pot donar el vistiplau a una informació. Per manca d’espai, ha explicat Marhuenda, a La Razón no s’arxiven materials com el contingut del sobre a què es refereix.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides