ERC veu una “evolució positiva” en les polítiques d’ordre públic

Calvet demana consolidar els "canvis" en matèria de seguretat ciutadana
Gemma Calvet, aquest dimecres al Parlament
Gemma Calvet, aquest dimecres al Parlament

Esquerra Republicana “posa en valor la necessitat de consolidar els canvis que s’estan produint a Catalunya, liderats pel conseller Espadaler, en matèria de seguretat pública. Els republicans consideren que la dimissió del cap dels Mossos, Manel Prat, ja forma part del passat i que ara toca “mirar cap al futur” i “consolidar el canvi”, insisteixen, en les polítiques d’ordre públic.

“Constatem una evolució positiva en les polítiques de seguretat”, ha dit la diputada republicana, Gemma Calvet, aquest dimecres al Parlament, després de dues nits de disturbis pel desallotjament i demolició de Can Vies. La parlamentària ha demanat a la ciutadania un “exercici de responsabilitat per a un servei com el de la policia”.

ERC ha lamentat “profundament” que el centre social no s’hagi posat d’acord amb l’ajuntament per un conflicte que “es podria haver evitat si s’hagués treballat per una negociació més intensa i més pública”. Calvet ha demanat a l’alcalde Trias que reaccioni, “ara que el mal ja està fet”.

Els republicans reconeixen el dret a la desobediència civil però condemnen la violència. “Demanem que en qualsevol concentració que avui es pugui produir a Catalunya no s’usi la violència”, ha conclòs Calvet.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides