La PAH de Terrassa es tanca 26 hores al BBVA

Preveu repetir els bloqueigs per sorpresa i distribuïts contra oficines del banc
pah terrassa bbva
pah terrassa bbva

Els activistes de la PAH de Terrassa han decidit, després de 26 hores de tancament, acabar la seva acció de protesta a les oficines de BBVA a la localitat vallesana, iniciada ahir. L’oficina que aquesta entitat bancària té al Portal de Sant Roc va ser ocupada per membres de la PAH que reivindiquen la dació en pagament per a l’Ivan, un home de 34 anys que fins ara havia rebut respostes negatives per part de l’entitat.

Aquesta acció a Terrassa ha estat acompanyada per altres semblants en oficines del BBVA i per la celebració d’una assemblea de la PAH davant mateix de l’oficina del Portal de Sant Roc. Tanmateix coincideix amb la difusió, el mateix dimarts, d’un vídeo amb què la Plataforma d’afectades per la hipoteca i la crisi de Sabadell alerta del desallotjament de 146 persones.

Acció a la Fiscalia
A Madrid, la PAH ha convocat una acció de protesta contra la impunitat dels delictes financers que consistirà a rodejar, aquest dijous, la Fiscalia General de l’Estat. Volen exigir la fi de la impunitat i que es jutgi i es castigui els banquers.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides