Mínima pena per a Millet pel cas de l’hotel del Palau

L'antiga cúpula d'Urbanisme és absolta
felix millet
felix millet

L’Audiència de Barcelona ha condemnat l’expresident del Palau de la Música, Fèlix Millet, i Jordi Montull a un any de presó per les irregularitats comeses en la tramitació del projecte de construcció d’un hotel de luxe al costat del Palau. S’havien demanat penes de fins a 10 anys de presó.

Millet i Montull han estat condemnats per delictes de tràfic d’influències i d’oferiment a realitzar tràfic d’influències, i hauran de pagar multes de 3,6 milions d’euros i 900.000 euros, respectivament.

En canvi, l’exregidor d’Urbanisme Ramon García-Bragado, l’exgerent d’Urbanisme Ramon Massaguer i l’arquitecte del projecte, que mai no es va enllestir, Carlos Díaz, que s’enfrontaven a penes de quatre anys de presó, han rebut l’absolució de l’Audiència.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides