Plega el cap dels Mossos per “motius personals”

Manel Prat nega fer-ho pel cas d'Esther Quintana
manel prat
manel prat

Manel Prat ha anunciat aquest dimarts que dimiteix com a director general dels Mossos d’Esquadra per “motius estrictament personals” en una breu compareixença on no ha admès preguntes. Hores abans havia presentat la seva renúncia al president de la Generalitat, Artur Mas, i al conseller d’Interior, Ramon Espadaler.

Segons ha especificat, la seva dimissió no té relació amb el cas d’Esther Quintana, la dona que va perdre un ull a causa de l’impacte d’una pilota de goma el 14 de novembre del 2012. Prat ha insistit durant la seva compareixença en la versió sostinguda pels Mossos en relació amb aquell cas: que no es van llançar pilotes de goma.

La seva renúncia es produeix el dia abans que el Parlament, previsiblement, torni a tractar el tema a partir d’una interpel·lació d’ICV-EUiA. Manel Prat fou nomenat per Felip Puig el 2011 com a cap dels Mossos. Tots els partits del Parlament, tret de CiU i ERC, havien demanat la seva dimissió en algun moment.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides