Com ha ficat la pota la comunicació de la Casa Blanca?

obama facepalm
obama facepalm

Dissabte passat, la Casa Blanca va revelar per error el nom del principal oficial de la CIA a l’Afganistan. Segons The Washington Post, el nom d’aquest agent estava inclòs en un llistat d’alts funcionaris nord-americans lliurat als mitjans per motiu de la visita sorpresa del president dels EUA, Barack Obama, a les tropes desplegades en el país asiàtic.

L’error va ser identificat i la Casa Blanca va emetre una nova llista que ometia l’identificat en el primer llistat com a “Chief of station” (cap d’estació), que en l’argot de la CIA designa l’oficial d’espionatge de rang més alt en un país.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides