Sants treu fum per Can Vies

Es convoca un escarche contra Jordi Martí, "responsable de l'atrocitat"
Sants
Sants

Si Can Vies va a terra, el barri en peu de guerra“, aquesta proclama premonitòria resumeix la jornada de desallotjament de l’històric casal okupat del barri de Sants, Can Vies. Molts veïns estaven alerta i, quan al migdia va començar el desallotjament, desenes de persones es van concentrar a plaça Sants per mostrar el suport a allò que ha estat un emblema al barri durant els darrers 17 anys.

Furgonetes de la policia local a punta i punta del carrer de Sants, des del migdia fins la mitjanit, tallaven el trànsit i ja feien preveure que les forces de seguretat no anaven a escatimar esforços per executar el desallotjament. Malgrat la resistència d’alguns inquilins -una dotzena es va atrinxerar a la casa- la policia treia el darrer okupa a mitja tarda entre la indignació del veïnat, cada cop més apilat a la plaça.

A les 20h començava una manifestació de protesta pel desallotjament que ha acabat amb corredisses entre joves i antiavalots, barricades fetes amb contenidors i altre mobiliari urbà pels carrerons de Sants, una unitat mòbil de TV3 cremada, vidres trencats… I una denúncia que aquest dimarts volen posar els periodistes de ‘La Directa’ després que els Mossos, asseguren, els van arrasar el local on tenen la redacció i van ferir un col·laborador del mitjà.

Aquest dimarts hi ha prevista una concentració al consell de barri, a les 19:30h, per fer un escarche a qui els convocants consideren el “responsable de l’atrocitat”, el regidor del districte Jordi Martí.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides